Els Llicsons

Rock en valencià  a La Safor


JOAN - GUITARRA I VEUS

És el membre del grup amb més experiència musical. Toca la guitarra des de principis dels 80, dècada durant le qual va tocar en diversos grups de rock de Gandia, entre els que cal destacar:

- 1986 No Presentados

- 1988 Vado Permanente

- 1989-90 Malos Modos

Amb aquest grups toca assiduament per diferents llocs de La Safor, i grava diverses maquetes.

Al 1996 forma el grup Toca'm Blues, amb altra gent de Vilallonga, amb el que actuen per diferents llocs de La Safor. En aquesta formació coneix a Alvaro i Jose Carlos, amb qui, quatre anys desrpés formarà Els Llicsons. Es el principal responsable de la composició de les cançons originals dels Llicsons.

 

 

Alvaro - Veu

Alvaro inicia el seu camí al món de la música l'any 1996, amb la formació a Vilallonga del grup Toca'm Blues, amb el qual actúa per tota La Safor. Entre els integrants d'aquesta banda figuren Joan, actual guitarra dels Llicsons, i Jose Carlos Xaiban, bateria amb que es va formar el grup. Aquesta formació dura al voltant de dos anys, però deixarà la base per que es formen Els Llicsons un parell d'anys després. A banda de cantar, és ell qui escriu la majoria de les lletres originals dels Llicsons.

 

FERRAN - BAIX

Malgrat que ja tocava la guitarra de jovenet, i haver seguit habitualment als grups en que tocava Joan,mai havia tocat en cap grup de rock

Quan una nit d'octubre de 2004 s'està gestant la formació dels Llicsons (després d'algunes cervesses al pub Saó) i sembla que l´única peça que falta es el baix, s'ofereix (mig de broma) a tocar-lo ell. A les dues setmanes, amb un baix i un ampli deixat per Dionís, de La Banda Del Xino, comença a tocar (al menys ho intenta...) amb el que anaven a ser Els Llicsons. A més de tocar el baix, és l'encarregat d'adaptar al valencià les lletres de les cançons en anglés (i, ara, d'aquesta web...).

KARLOS - BATERIA

Comença a tocar la bateria a principis dels 90. Durant els anys 1996 a 1998 toca amb el grup Signo Idem, a València, amb el quals grava diverses maquetes.

Durant els anys següents col·labora amb el grup Dr & Dr, de Tarragona, on el seu germà toca la guitarra, i amb La Banda Del Xino, de Vilallonga. Amb aquests darrers assaja prou sovint quan el bateria titular no pot assistir als assajos. La Banda Del Xino és un grup amb qui Els Llicsons mantenen una estreta relació i són ells qui, quan al 2004 se'ls presenta la necessitat de trobar un nou bateria, recomanen a Karlos, que s'incorpora poc abans de l'estiu de 2004.

Xelo (Veus)

Xelo va arribar per fer cors en una gravació, i es va fer immediatament un lloc als Llicsons. A més de cantar amb el Llicsons, ho fa també amb La Banda Del Xino i, a més a més, a la coral Renaixença, de Vilallonga.

Javier - Guitarra

Al 2007 Javier va començar a assister de convidat a algun assaig dels Llicsons, per tocar una estona la guitarra i passar-ho be. Quan Manu va haver de deixar el grup, ell ja coneixia un poc el repertori dels Llicsons, de manera que es va poder incorporar sense massa problemes.

MANU - GUITARRA I VEUS

Manu ja no toca en els Llicsons, però continuem considerant-lo un de nosaltres.

Continua sent, sense cap dubte, el guitarra amb més ous de tota La Safor (i possiblement de tot el País Valencià)